Garagedeur Wood-Line, uit het beste ‘hout’ gesneden

Houten garagedeuren

Houten EDN garagedeuren zijn ca. 40 mm dik. Het raamwerk en de panelen zijn uitgevoerd in massief Meranti, Red Cedar of in andere gewenste houtsoorten. In het frame wordt een isolatielaag aangebracht en de binnenzijde wordt afgewerkt met 4 mm watervast multiplex. De secties staan onderling met een zgn. halfhout-verbinding op elkaar. Dit garandeert een uitstekende wind-, stof- en waterdichtheid. Een rubber profiel aan de onderzijde van de garagedeur geeft een goede aansluiting op de vloer. Dubbellips kunststof profielen zorgen rondom voor een hermetische afdichting. Isolatiewaarde K = 1,3 W/m2.K.

De deurpanelen zijn voorzien van vingerklembeveiliging welke onderdeel uitmaken van de eisen welke volgens de geldende Europese wetgeving van kracht zijn.

Stalen garagedeuren met de uitstraling van hout

Gaat uw voorkeur uit naar een garagedeur met een authentieke warme houtlook? En wilt u tevens een deur met de levensduur en het onderhoudsgemak van een stalen garagedeur? Dan biedt de Wood-Line serie u volop mogelijkheden.

De basis van de Wood-Line garagedeur wordt, net als die van de High-Line, gevormd door 40 mm stalen sandwichpanelen met een isolerende brandvertragende schuimkern (cfk-vrij). De panelen zijn voorzien van uiteenlopende houtstructuren en een voelbaar reliëf. Dit geeft de deur het warme gevoel en exclusieve aanzien van echt hout. De extra dikke stalen beplating garandeert een lange levensduur. De panelen zijn bovendien, in tegenstelling tot echt hout, nagenoeg onderhoudsvrij.

U kunt uw keuze maken van puur klassiek met cassettes tot exclusief en eigentijds.

Voordelen voor u als klant:

Esthetische uitstraling
Leverbaar in diverse paneeltypes en in diverse afwerkmogelijkheden.
Hoge isolatiewaarde
Zowel de houten als de stalen deuren worden altijd geleverd in 40/50 mm dikke uitvoering hetgeen een prima isolatie biedt.
Download de brochure

Opties

Elektrische bediening
Elektrische bediening op afstand.
Loopdeur
Loopdeur met verlaagde onderdrempel.
Poedercoating
Gepoedercoate kokerprofielen indien er bouwkundige aanpassingen nodig zijn.