Garagedeur Design-Line, een architectonisch statement

Bent u op zoek naar een garagedeur met een eigenzinnige uitstraling, bekijk dan eens onze Design-Line serie. De 40mm dikke stalen sandwichpanelen binnen deze serie kunnen worden uitgevoerd in drie verschillende designs: Umbra, Antra en Nature. Elk met een eigen karakter. Van eigentijds en trendy tot natuurlijk en tijdloos. Met een Design-Line garagedeur maakt u een architectonisch statement en geeft u uw woning een bijzondere touch.

 

Design-Line Umbra

Het geprononceerde lijnenspel en reliëf (microprofilering) van de Design-Line Umbra geeft uw garagedeur een markant uiterlijk. De Umbra is standaard leverbaar in vier kleuren: RAL-9006, RAL-9007, RAL-9010 (wit) en RAL-7016.

Design-Line Antra

De Design-Line Antra is uitgevoerd in een fraaie antraciet kleur en is voorzien van een bijzondere textuur. Het geeft de garagedeur een moderne uitstraling, geheel passend bij de nieuwste trends en vormgeving.

Design-Line Nature

Zoekt u een rustige natuurlijke uitstraling voor uw garagedeur, dan kunt u naast onze Wood-Line ook kiezen voor het Nature design. De bijzondere zilverkleurige textuur van dit design heeft een onregelmatige vlakverdeling en zorgt voor een frisse en verrassend natuurlijke uitstraling.