Schuifdeuren brandwerend

De brandwerende schuifdeur is een uitstekende oplossing voor situaties waar een hoge brandweerstand wordt geëist in combinatie met een specifieke uitvoering. De schuifdeur kan optioneel uitgevoerd worden als tweevleugelige schuifdeur, waarbij beide vleugels een kant op schuiven of juist uit elkaar of als telescopische schuifdeur, waarbij meerdere vleugels voor elkaar langs schuiven.

Deurblad

Het deurblad is opgebouwd uit modules van 71mm (type standard) of 88mm (type pro) wanddikte. De modules zijn opgebouwd uit een stalen kokerframe, bekleed met sendzimir beplating wat verlijmd is aan de brandwerende beplating. Deze modules worden samengevoegd middels stalen draadstangen die horizontaal door de modules worden aangebracht tijdens de montage. De stroken zijn voorzien van hitte-opzwellend materiaal.

Aandrijving

De brandwerende schuifdeur is standaard een handbediende deur, welke voorzien is van een snelheidsregelaar met geïntegreerde kleefmagneet. De schuifdeur is zelfsluitend door middel van een contragewicht. De deur kan optioneel uitgevoerd worden met een elektrische aandrijving, inclusief besturing.

De brandwerende schuifdeur is optioneel als geheel voorzien van een explosieveilige (ATEX) uitvoering.

Wenst u aanvullende informatie, neem direct vrijblijvend contact op en laat u deskundig adviseren door een van onze specialisten. Wij staan graag tot uw beschikking!

Opties

Vluchtdeur of glas
Kan uitgevoerd worden met een geïntegreerde vluchtdeur en/of brandwerend glas.
RVS
Zichtbare delen uitvoeren in RVS.
Bediening
Diverse bedieningen zoals sleutelschakelaars, rook- of temperatuurmelders.
Kleur
RAL-kleur naar keuze.
Brandwerendheid naar keuze
De schuifdeuren zijn verkrijgbaar in 30, 60, 90 en 120 minuten brandwerendheid afhankelijk van de afmeting .