Roldeuren brandwerend

Deze brandwerende roldeur is geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen waarin een uitzonderlijk hoge brandweerstand gewenst is. Mede dankzij de hoge brandweerstand van 120 minuten is deze roldeur uitermate geschikt voor de meest voorkomende vuurbelasting situaties.

Tevens is de brandwerende roldeur uit te voeren met een gecertificeerde vloeistofkering, explosieveilige (ATEX) componenten. De roldeur is uitstekend toe te passen in ruimten waar gevaarlijke stoffen zijn opgeslagen.

Het pantser

Het pantser van de brandwerende roldeur bestaat uit staal verzinkte, dubbelwandige, lamellen van 60mm dik. De lamellen zijn opgebouwd uit twee geprofileerde, staal verzinkte platen van 0,80mm dik, gevuld met een speciale brandwerende isolatie. De onderzijde van het pantser is afgewerkt met een staal verzinkte hoeklijn, welke met stalen popnagels aan de onderste lamel van het pantser is bevestigd.

Aandrijving

De brandwerende roldeur wordt standaard uitgevoerd met een 400 V kettingwielmotor of bij kleinere afmetingen met een 230V buismotor. Bij de buismotor is het mogelijk om deze optioneel uit te voeren met een noodstroomaccu, zodat de roldeur bij eventuele uitval van spanning operationeel blijft.

Wenst u aanvullende informatie, download dan de PDF brochure op deze pagina. Of neem direct vrijblijvend contact op en laat u deskundig adviseren door een van onze specialisten. Wij staan graag tot uw beschikking!

Opties

Compleet uitgevoerd
Standaard uitgevoerd met een stuurkast en een afrolbeveiliging.
Bedieningen
Diverse bedieningen zoals sleutelschakelaars, rook- of temperatuurmelders.
Failsafe uitvoering
Failsafe uitvoering optioneel.
Staal verzinkte omkasting
De roldeur kan voorzien worden van een staal verzinkte rol-/ motoromkasting.
Kleuren
RAL-kleur naar keuze.
Staal in RVS 304 of 316
Mogelijkheid alle zichtbare stalen onderdelen uit te voeren in RVS 304 of RVS 316.
Explosie-veilige uitvoering
De elektrische componenten (aandrijving en stuurkast) en toebehoren zijn in een explosie-veilige uitvoering te krijgen